Uudet hautakivet

"Hautakivi on yksilöllinen muistomerkki, kahta täysin samanlaista ei ole."

Haluamme kunnioittaa edesmenneitä rakkaitamme. Hautakivi on muistomerkki, joka pysyy paikallaan vuosikymmenestä toiseen, siksi emme halua kilpailla nopealla toimitusajalla, vaan hyvällä työllä. Jokainen kivi tehdään käsityönä omaisen toiveiden mukaan.

Uuden hautakivien suunnittelu alkaa paikasta, johon kivi tulee. Jokaisella hautausmaalla on omat sääntönsä kivien koon suhteen. Kiven ja kaiverruksen väri ja muotoilu tehdään asiakkaan toiveiden mukaan.

Hautakiven suunnittelu:

Klikkaamalla kuvat saa suuremmiksi

Kaiverrukset

"Kaiverrus on tarkkaa käsityötä."

Kaiverrukset tehdään tarkasti käsityönä, jotta lopputulos on paras mahdollinen. Lisäkaiverrus tehdään aina kivessä jo olemassa olevalla tekstityylillä. Kaiverrustilaus käy helpoimmin sähköpostilla tai puhelimella. Mahdollinen valokuva kivestä nopeuttaa arviointeja, mutta ei ole pakollinen.

Kaiverrus:

Klikkaamalla kuvat saa suuremmiksi

Kivien hionnat

"Uudelleenhionta ja kaiverrus tekevät kivestä uuden tai erilaisen."

Hautakivi voidaan tarvittaessa myös hioa ja kaivertaa uudelleen. Vanha kivi voidaan herättää uuteen hohtoon hiomalla sen pinta uudelleen. Tekstit voidaan järjestellä uudelleen, vaihtaa fonttia ja fontin kokoa, jotta saataisiin kiveen lisää kaiverrustilaa.

Lyhdyt ja linnut

"Kaunis lintu tai tunnelmaa luova lyhty."

Hautakiven ei aina tarvitse olla pelkkä kivi. Voimme kiinnittää kiveen halutessasi kauniin linnun tai tunnelmaa luovan lyhdyn. Lyhdyn voi kiinnittää kiven päälle tai erilliseen jalkaan kiven eteen tai sivuun. Lintu kiinnitetään yleensä kiven päälle. Lintuja ja lyhtyjä maahantuomme Italiasta.

Katso miltä linnut ja lyhdyt näyttävät:

Klikkaamalla kuvat saa suuremmiksi

Veteraanimerkit

"Veteraanimerkki on osoitus kunnioituksesta pois nukkuneelle veteraanille."

Hautakiveen kiinnitetty veteraanimerkki on osoitus kunnioituksesta, haudan levossa olevaa sotiemme veteraania kohtaan.

Kauttamme voit tilata erilaisia veteraanitunnuksia kiveen. Halutessasi opastamme sinua merkin valinnassa ja asennamme merkin kiveen.

Veteraanimerkit hautakiviin